fbpx

Dagbesteding in de horeca

Toon mijn favorieten

Er bestaan verschillende type dagbesteding.
Zo ook dagbesteding in de horeca.

Je hebt verschillende soorte dagbesteding. Zo ook dagbesteding in de horeca. Bij dagbesteding in de horeca gaat het vooral om de mensen om je heen een mooie beleving geven. Of dit nu in een lunchroom, koffiehuis, restaurant, hotel of patatzaak is. Op Jouw Nieuwe Plek vind je dan ook alle locaties in Nederland die dagbesteding in de horeca aanbieden.

Uitgangspunten van dagbesteding in de horeca

Er zijn natuurlijk tal van verschillende horecagelegenheden. Restaurants, lunchrooms, koffiehuizen, hotels, disco’s, cafés, eetcafés, bistro’s en ga zo maar door. Voor ieder wat wils. En voor ieder zijn er diverse mogelijkheden binnen dagbesteding in de horeca te bedenken afhankelijk van de persoon en van de wensen.

Alle dagbesteding in de horeca locaties op een rij!

Wil je alle locaties met dagbesteding in de horeca  bij jou in de buurt bekijken?
Voer dan in het zoekveld je plaatsnaam in en klik op ‘klik & vind’.
Kies boven de resultaten daarna op type dagbesteding > Horeca

Vul postcode of plaatsnaam in

Voor welke doelgroep is dagbesteding in de horeca geschikt?

De doelgroep voor dagbesteding in de horeca is heel breed maar wel meer geschikt voor mensen die om kunnen gaan met prikkels. Het kan soms onverwacht druk worden, of wat luider door enthousiaste groepen mensen. En dan kan het ook wat hectischer worden in bijvoorbeeld de keuken. Daar moet je wel mee om kunnen gaan.

Mocht je hierover twijfelen dan is het altijd een goed idee om vantevoren contact op te nemen met de dagbesteding om jouw wensen goed af te stemmen.

Doelgroepen die doorgaans goed passen bij dagbesteding in de horeca zijn de volgende;