fbpx

Dagbesteding in het theater

Toon mijn favorieten

Er bestaan verschillende type dagbesteding.
Zo ook dagbesteding in het theater.

Je hebt verschillende soorten dagbesteding. Zo ook dagbesteding in het theater. Wanneer je dagbesteding in het theater wilt volgen zijn er veel verschillende mogelijkheden. Op Jouw Nieuwe Plek vind je dan ook alle locaties in Nederland die dagbesteding in het theater aanbieden.

Wanneer je gek bent op theater en je bent op zoek naar dagbesteding dan is dagbesteding in het theater misschien wel wat voor jou.

Wanneer je dagbesteding in het theater volgt zijn er verschillende mogelijkheden;

  • Je kunt natuurlijk dagbesteding volgen achter de schermen bij een theater waar de hele week diverse voorstellingen en workshops worden gegeven. Je helpt, samen met je collega’s, met de voorbereidingen voor de catering en het bijhouden en schoonhouden van het gebouw.
  • Je kunt ook dagbesteding in het theater zoeken waarbij je zelf het podium op stapt. Je werkt tijdens de dagbesteding, samen met de begeleiding, aan een mooie voorstelling, oefent deze met je mede acteurs en voert deze op voor echt publiek.

In bijna elke stad is er wel een plek te vinden waarbij je dagbesteding in het theater kunt volgen. Zoek jij ook naar een leuke plek in het theater? Vul dan snel je woonplaats of postcode in en vind direct dagbesteding in het theater bij jou in de buurt.

Alle dagbesteding in het theater op een rij!

Wil je alle dagbesteding in het theater locaties bij jou in de buurt bekijken?
Voer dan in het zoekveld je plaatsnaam in en klik op ‘klik & vind’.
Kies boven de resultaten daarna op type dagbesteding > Theater

Vul postcode of plaatsnaam in

Voor welke doelgroep is dagbesteding in het theater geschikt?

De doelgroep voor dagbesteding in het theater is heel breed. Maar mocht je twijfelen of het iets voor jou is dan is het altijd een goed idee om vantevoren contact op te nemen met de dagbesteding om jouw wensen goed af te stemmen.

Doelgroepen die doorgaan goed passen bij dagbesteding in het theater zijn de volgende;