fbpx

Dagbesteding in de sport

Toon mijn favorieten

Er bestaan verschillende type dagbesteding.
Zo ook dagbesteding in de sport.

Je hebt verschillende soorten dagbesteding. Zo ook dagbesteding in de sport. Wanneer je dagbesteding in de sport wilt volgen zijn er veel verschillende mogelijkheden. Op Jouw Nieuwe Plek vind je dan ook alle locaties in Nederland die dagbesteding in de sport aanbieden.

Stel je zoekt dagbesteding en je bent gek op sport, wat is er dan leuker dan die twee dingen te combineren? Dus dagbesteding in de sport.

Wanneer je geïnteresseerd bent in dagbesteding in de sport zijn er twee soorten mogelijk;

  • Je kunt dagbesteding in de sport volgen door voor een plek te kiezen met een sportief dagprogramma, een programma waar alles draait om beweging en waar sport en spel centraal staan. Je gaat bijvoorbeeld vaak zwemmen en onderneemt veel buitenactiviteiten.
  • Een andere vorm van dagbesteding in de sport is dagbesteding op de sportclub. Je helpt hier, samen met je collega’s, met de werkzaamheden die bij een sportclub horen. Dit kan bij de lokale tennisbaan zijn maar ook bij een professionele voetbalclub als Sparta of AZ. Je maakt de kleedkamers schoon en helpt met het bijhouden van alle faciliteiten op het terrein.

Wil je weten welke mogelijkheden er bij jou in de buurt zijn voor dagbesteding in de sport? Vul dan snel je woonplaats of postcode in op de zoekbalk en dagbesteding in de sport bij jou in de buurt.

Alle dagbesteding in de sport op een rij!

Wil je alle dagbesteding in de sport locaties bij jou in de buurt bekijken?
Voer dan in het zoekveld je plaatsnaam in en klik op ‘klik & vind’.
Kies boven de resultaten daarna op type dagbesteding > Sport

Vul postcode of plaatsnaam in

Voor welke doelgroep is dagbesteding in de sport geschikt?

De doelgroep voor dagbesteding in de sport is heel breed. Maar mocht je twijfelen of het iets voor jou is dan is het altijd een goed idee om vantevoren contact op te nemen met de dagbesteding om jouw wensen goed af te stemmen.

Doelgroepen die vaak kiezen voor dagbesteding in de sport zijn o.a. de volgende;