fbpx

Over JouwNieuwePlek

Wij zijn JouwNieuwePlek. De plek waar mensen met een beperking snel en eenvoudig hun nieuwe dagbesteding kunnen vinden. Daarnaast kunnen aanbieders bij ons gratis hun eigen locatie bijwerken en beheren. Ook kunnen zij ervoor kiezen om, tegen een kleine vergoeding, een uitgebreid profiel aan te maken om nog beter vindbaar te zijn.

Jaarlijks staan vele duizenden mensen met een beperking of aandoening voor de moeilijke keuze om een dagbesteding- of begeleid werk- plek te vinden die het beste aansluit bij hun wensen, vaardigheden en mogelijkheden. Het aanbod is enorm maar de aanbieders van dagbesteding en/of begeleid werk zijn lastig vindbaar en van een goede collectieve zoekwijzer is geen sprake. 

Na jaren geconfronteerd te zijn met vragen en klachten van ouders hebben wij besloten om zelf te proberen dit probleem op te lossen. We zijn om tafel gaan zitten met diverse professionals uit de zorg; activiteitenbegeleiders, clustermanagers en mensen uit het speciaal onderwijs. Uit deze gesprekken kwamen een boel nuttige tips maar een boodschap sprong er het meest duidelijk uit; dit platform moest er komen!

Wij zijn dan ook enorm trots op ons platform zoals het nu functioneert maar dit betekend natuurlijk niet dat het hiermee klaar is. We zitten nog vol met ideeën om JouwNieuwePlek nog beter en vriendelijker te laten werken en kijken er naar uit om hier samen met jullie mee aan de slag te gaan. Laat dus gerust je feedback achter.

Voor zoekers

Zoekers naar dagbesteding of begeleid werk; ons initiatief komt direct voort uit de wens van verwanten om zelf regie te kunnen nemen bij de zoektocht naar dagbesteding of begeleid werk. Hun vragen vormen de basis voor ons idee. Het zijn dan ook de zoekers op wie wij ons primair richten en naar wiens wensen wij ons platform hebben vormgegeven.

Voor aanbieders

Aanbieders van dagbesteding; de aanbieders van dagbesteding en begeleid werk zijn voor ons belangrijk om ons platform inhoud te geven: zonder informatie geen goed platform. De dagbestedingslocaties krijgen de kans om hun eigen pagina, binnen een door ons gesteld frame, naar wens vorm te geven. Dit kan door het gebruik van tekst maar ook door het plaatsen van foto’s en filmpjes.

Voor begeleiders

Begeleiders; uitstroom begeleiders binnen het speciaal onderwijs, begeleiders van woonlocaties en andere begeleiders vormen vaak een schakel tussen de zoeker en de nieuwe werk- of dagbestedingsplek. Wij bieden hen een tool om gemakkelijk en gericht te kunnen zoeken en de cliënt meer bij het proces te kunnen betrekken.

Achter JouwNieuwePlek zit een team van specialisten met ervaring op het gebied van zorg, IT, reclame, social media en programmeerwerk. De ideale mix voor het neerzetten, uitrollen en optimaliseren van een platform als dit! En we zijn er nog niet! Dit is pas de start! We hebben nog een tal van ideeën op de plank liggen om het platform nog sneller, beter, eenvoudiger en vollediger te maken. Mocht je overigens zelf een tip of verbeterpunt weten dan ben je van harte welkom om deze met ons te delen, want samen weet je meer!

Deel jouw idee!

Het team van JouwNieuwePlek

Martyn

Enthousiaste begeleider en oprichter van JouwNieuwePlek.

Maarten

IT specialist in hart en nieren en oprichter van JouwNieuwePlek.

Dennis

UX/UI designer van het eerste uur en oprichter van JouwNieuwePlek.

Maey

Lean and mean programmeur.

Madelon

Vormgever met oog voor detail.

Mayra

Social media expert en content marketeer.

Heidi

Fotograaf voor Jouw Nieuwe Plek.

Rik

Programmeur website en hardware.

Vacature

Wordt dit Jouw Nieuwe Plek bij JouwNieuwePlek?

En nu ook online!

 

We hebben absoluut niet stilgezeten het afgelopen jaar, of eigenlijk jaren. Na het succes van JouwNieuwePlek kregen we bovengemiddeld vaak de vraag/wens naar een zoekmachine voor logeerplekken. En dat vonden wij ook heel logisch en daar hebben we dan ook gehoor aan gegeven.

Dus ben je op zoek naar een passen logeerplek ga dan naar JouwNieuweLogeerplek.nl