fbpx

Dagbesteding voor (jong) volwassenen

Toon mijn favorieten

Er bestaan verschillende type dagbesteding.
Zo ook voor dagbesteding voor jong volwassenen.

Je hebt verschillende soorte dagbesteding. Zo ook dagbesteding voor jong volwassenen. Op Jouw Nieuwe Plek vind je dan ook alle locaties in Nederland die dagbesteding voor jong volwassenen aanbieden.

Je kunt op Jouwnieuweplek filteren op dagbesteding voor kinderen, dagbesteding voor jong volwassenen, dagbesteding voor volwassenen en dagbesteding voor ouderen.

Maar waarin zit hem nu het onderscheid van dagbesteding voor jong volwassenen?

De hoofdoorzaak is vrij simpel, aanbieders kiezen zelf hun doelgroep. Zo zijn er vrij veel aanbieders in de categorie dagbesteding met groen en dier die zich specifiek richten op dagbesteding voor kinderen of dagbesteding voor jong volwassenen. Weer een ander deel richt zich om vanzelfsprekende redenen speciaal op dagbesteding voor ouderen. Deze vorm van dagbesteding vindt vaak plaats binnen de reguliere ouderenzorg en is hierdoor niet geschikt voor kinderen en (jong) volwassenen.

Het overgrote deel van alle aanbieders op Jouwnieuweplek is echter ingericht op dagbesteding voor jong volwassenen en dagbesteding voor volwassenen, met als onderscheid dat er bij dagbesteding voor jong volwassenen wat vaker sprake is van een bepaalde vorm van coaching. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van gedragsproblemen of een psychische aandoening.

JouwNieuwePlek biedt een helder overzicht

Op ons platform bieden wij een overzicht van dagbesteding voor verschillende groepen;

  • dagbesteding voor jong volwassenen met een aangeboren beperking, psychische aandoening of (bijv.) niet aangeboren hersenletsel die al een langere tijd worden begeleid binnen de zorg

Wanneer je voor iemand op zoek bent naar logeeropvang verwijzen wij je graag door naar www.jouwnieuwelogeerplek.nl daar vind je de aanbieders van bijzondere logeeropvang.

Wilt u ook graag weten welke mogelijkheden voor dagbesteding voor jong volwassenen er in uw omgeving zijn? Op JouwNieuwePlek.nl vind je snel en eenvoudig een aantal aanbieders van dagbesteding voor jong volwassenen bij jou in de buurt.

Alle dagbesteding voor dagbesteding voor jong volwassenen op een rij!

Wil je alle dagbesteding voor jong volwassenen locaties bij jou in de buurt bekijken?
Voer dan in het zoekveld je plaatsnaam in en klik op ‘klik & vind’.
Kies boven de resultaten daarna op Leeftijd > Jong volwassen of Volwassen

Vul postcode of plaatsnaam in

Voor welke doelgroep is dagbesteding voor jong volwassenen geschikt?

De doelgroep voor dagbesteding voor jong volwassenen is heel breed

Mocht je twijfelen of de locatie is ingericht op jouw wensen en  behoeften dan is het altijd een goed idee om van tevoren contact op te nemen met de dagbesteding om jouw wensen goed af te stemmen.