fbpx

Dagbesteding voor Ouderen

Toon mijn favorieten

Alle Dagbesteding voor Ouderen op een rij!

Wil je alle Dagbesteding voor Ouderen locaties bij jou in de buurt bekijken?
Voer dan in het zoekveld je plaatsnaam in en klik op ‘klik & vind’.
Kies boven de resultaten daarna op Leeftijd > Ouderen

Vul postcode of plaatsnaam in

Dagbesteding voor Ouderen

Bij Dagbesteding voor Ouderen gaat het vooral om creativiteit en lekker bezig zijn. Op Jouw Nieuwe Plek vind je dan ook alle locaties in Nederland die Dagbesteding voor Ouderen aanbieden.

Wanneer er geen sprake is van een beperking kan Dagbesteding voor Ouderen in veel opzichten verschillen. Verschillen van dagbesteding bij een verstandelijke beperking of dagbesteding bij niet aangeboren hersenletsel. Toch zijn er ook veel overeenkomsten. Er wordt bij Dagbesteding voor Ouderen uitgegaan van de mogelijkheden. Beleving van de deelnemers staat in de meeste gevallen centraal.

JouwNieuwePlek biedt een helder overzicht voor Dagbesteding voor Ouderen

Op ons platform bieden wij een overzicht van dagbesteding voor drie groepen ouderen;

  • Dagbesteding voor Ouderen met een aangeboren beperking of (bijv.) niet aangeboren hersenletsel
  • Dagbesteding voor Ouderen met dementie gerelateerde problematiek
  • Dagbesteding voor Ouderen die altijd een zelfstandig leven hebben geleid. Welke nu behoefte hebben aan een nieuwe invulling van hun dagen

In Nederland zijn op dit moment zo’n 1,3 miljoen mensen ouder dan 75 jaar. Meer als de helft van deze mensen zegt zich regelmatig eenzaam te voelen. Dagbesteding voor Ouderen richt zich op het bestrijden van deze eenzaamheid. En wij willen hier graag aan meehelpen. Daarom hebben wij ook deze doelgroep meegenomen op ons platform.

Voor welke doelgroep is Dagbesteding voor Ouderen?

De doelgroep bij Dagbesteding voor Ouderen is breed

Iedereen wordt hopelijk ouder of je nu een beperking hebt of niet. Het kan soms lastig zijn om een dagbesteding te vinden waar je je prettig voelt. Mocht je hierover twijfelen dan is het altijd een goed idee om vooraf contact op te nemen. Dit doe je met de dagbesteding om jouw wensen goed af te stemmen.