fbpx

Dagbesteding met computers /ict

Toon mijn favorieten

Er bestaan verschillende type dagbesteding.
Zo ook dagbesteding met computers /ict.

Je hebt verschillende soorten dagbesteding. Zo ook dagbesteding met computers /ict. Op Jouw Nieuwe Plek vind je dan ook alle locaties in Nederland die dagbesteding met computers /ict aanbieden.

Hou je van computers en werk je graag met digitale media? Dan is dagbesteding met computers /ict misschien wel wat voor jou.

Dagbesteding met computers/ict is een snel opkomende vorm van dagbesteding. Je werkt, samen met de begeleiding, aan klussen binnen de automatisering van jullie organisatie, je helpt met het ontwerpen van drukwerk, je houd de website bij of helpt met het maken van social-media posts. Er zijn ook aanbieders van dagbesteding met computers /ict die zich speciaal richten op het maken van filmpjes, muziek of games.

Voor dagbesteding met computers /ict moet je natuurlijk wel wat ervaring met computers hebben al zal de begeleiding nooit te beroerd zijn om je wat extra’s bij te leren.

Dagbesteding met computers/ict vindt meestal plaats in een kleine groep en is een vorm van dagbesteding die vaak wordt gekozen door mensen met autisme, een lichamelijke beperking, dove/slechthorende mensen of mensen met N.A.H.

Wil je weten of er ook een aanbieder is van [seo_keywrod] bij jou in de buurt? Ga dan snel naar de zoekbalk, vul je plaatsnaam of postcode in en vind die plek!

Alle dagbesteding met computers /ict op een rij!

Wil je alle locaties voor dagbesteding met computers /ict bij jou in de buurt bekijken?
Voer dan in het zoekveld je plaatsnaam in en klik op ‘klik & vind’.
Kies boven de resultaten daarna op type dagbesteding >Industrie

Vul postcode of plaatsnaam in

Voor welke doelgroep is dagbesteding met computers /ict geschikt?

De doelgroep voor dagbesteding met computers /ict is heel breed. Maar mocht je twijfelen of het iets voor jou is dan is het altijd een goed idee om vantevoren contact op te nemen met de dagbesteding om jouw wensen goed af te stemmen.

Doelgroepen die doorgaan goed passen bij dagbesteding met computers /ict zijn de volgende;