fbpx

Dagbesteding in de diensten

Toon mijn favorieten

Er bestaan verschillende type dagbesteding.
Zo ook dagbesteding in de diensten.

Je hebt verschillende soorten dagbesteding. Zo ook dagbesteding in de diensten. Bij dagbesteding in de diensten gaat het vooral om aanpakken, het jezelf leren te ontdekken en te ontwikkelen. Op Jouw Nieuwe Plek vind je dan ook alle locaties in Nederland die dagbesteding in de diensten aanbieden.

Ben je behulpzaam en sta je graag voor een ander klaar?

Dan is dagbesteding in de dienstensector misschien wel wat voor jou. Op jouwnieuweplek vind je dagbesteding in alle vormen, zo ook dagbesteding in de diensten, maar wat verstaan we hieronder?

Wanneer je kiest voor dagbesteding in de diensten werk je vaak in een kleine groep, je voert samen klusjes uit voor een instelling of voor de buurt. Denk hierbij aan het ophalen van glas, helpen in het buurthuis, schoonmaken bij de sportclub of het helpen van oudere mensen bij het halen van boodschappen.

Vaak worden de diensten gekoppeld aan een locatie met een maatschappelijk karakter; een theater, buurthuis, sportclub, verzorgingstehuis of hoofdkantoor van een instelling.

Dagbesteding in de diensten heeft dus erg veel zingeving. Je werkt niet alleen samen met een team aan je klusjes maar helpt er ook nog eens vaak andere mensen mee en dat geeft weer een goed gevoel.

Dagbesteding in de diensten is niet specifiek aan een doelgroep gekoppeld; wanneer je een verstandelijke of lichamelijke beperking hebt, autisme, N.A.H. of een psychische aandoening kun je vaak prima zelfstandig klusjes uitvoeren. Wanneer je een meervoudige beperking hebt dan heb je wellicht wat meer ondersteuning nodig van de begeleiding.

Omdat dagbesteding in de diensten vaak gekoppeld is aan een maatschappelijke instelling is het wel fijn als je van omgang met verschillende mensen houd.

Alle dagbesteding in de diensten op een rij!

Wil je alle dagbesteding in de diensten locaties bij jou in de buurt bekijken?
Voer dan in het zoekveld je plaatsnaam in en klik op ‘klik & vind’.
Kies boven de resultaten daarna op type dagbesteding > Diensten.

Vul postcode of plaatsnaam in

Voor welke doelgroep is dagbesteding in de diensten geschikt?

De doelgroep voor dagbesteding in de diensten is heel breed. Maar mocht je twijfelen of het iets voor jou is dan is het altijd een goed idee om vantevoren contact op te nemen met de dagbesteding om jouw wensen goed af te stemmen.

Doelgroepen die vaak kiezen voor dagbesteding in de diensten zijn de volgende;