fbpx

Dagbesteding in Nederland vind je supersnel en eenvoudig op JouwNieuwePlek

Toon mijn favorieten
23 januari 2023

Dagbesteding in Nederland vind je supersnel en eenvoudig op JouwNieuwePlek

JouwNieuwePlek is dé zoekmachine om de juiste vorm en passende dagbesteding in Nederland voor jou en bij jou in de buurt te vinden. Na het invoeren van je postcode of plaatsnaam krijg je alle gevonden resultaten (gesorteerd op dichtstbijzijnde afstand van jouw locatie) direct voorgeschoteld. 

Hierna kan je letterlijk pijlsnel (ook wel real-time genoemd) filteren op alle mogelijkheden die er zijn zoals; leeftijd (kinderen, jong volwassenen, ouderen), type dagbesteding, doelgroep, verzorging, begeleidingsvormen en overige. Super snel zonder te wachten dus. Je resultaten worden direct getoond, sneller navigeren kan niet. En dit werkt ook op je tablet of smartphone. Een zeer intuïtieve manier van navigeren. Dit maakt ons zoekplatform uniek in zijn soort en daar zijn we best trots op.

Dagbesteding in Nederland vind je supersnel en eenvoudig op JouwNieuwePlek

Alle dagbesteding in Nederland nog sneller vinden

Onlangs hebben onze programmeurs van Studioviv ons filter nog wat aangescherpt waardoor deze nog stabieler werkt en jij alle dagbesteding in Nederland nog sneller kunt bekijken. Een betere beleving voor onze bezoekers en gebruikers is er niet. Wij van JouwNieuwePlek zijn continu bezig om ons platform nog beter te maken voor zowel de zoekers als de aanbieders. JouwNieuwePlek is het enig platform die een compleet aanbod van alle dagbesteding in Nederland aanbied op de meest intuïtieve wijze. En uiteraard geldt dat ook voor gebruik op een tablet of een smartphone.

Wil je het eens uitproberen? Check https://jouwnieuweplek.nl

P.s. we staan altijd open voor goed suggesties van onze gebruikers. Mocht je er een hebben laat het ons weten en stuur een mail naar info@jouwnieuweplek.nl.

Ben jij eigenaar van een dagbesteding in Nederland? Meld jouw plek dan snel gratis aan!

Jouw plek aanmelden is gratis. Sterker nog, de kans is heel groot dat jij er al tussen staat! Wil je jouw gegevens optimaliseren zodat je goed gevonden kan worden? Claim dan jouw plek!

Wil je eerst kijken of je locatie er al tussen staat? Gebruik dan onze ‘zoekfunctie op locatienaam’ en voer een deel van de naam van je dagbesteding in. Op die manier zie je snel of je er al op staat. Je wilt uiteraard optimaal gevonden met je dagbesteding in nederland. Wij hebben een groot deel van het werk al voor je uit handen genomen. Het enige wat je nog hoeft te doen is een pakket kiezen en jouw plek claimen!