fbpx

Ons portaal scoort 100%

Toon mijn favorieten
3 februari 2023

Ons portaal scoort 100%

We zijn knettergoed bezig al zeggen we het zelf. Updates aan het portaal volgen elkaar in rap tempo op om zo JouwNieuwePlek nog beter te maken als dat het al was. Dat vinden we gewoon een uitdaging en tof om te doen.

En onze technische dames en heren zijn toppers dat kan je onder andere zien aan de 100% score die we van GTMetrix krijgen wat betreft de prestaties van de site. 100%… dat haal je niet zomaar. En 98% op de structuur (opbouw) van de site, dat is ook ongewoon hoog net als een inlaadtijd van 500 milliseconde. (dat is een halve seconde volgens mij…). Oh, GTMetrix is een van de betere tools voor het meten van je website m.b.t. hoe deze (goed of slecht) is opgebouwd en functioneerd… niet zomaar iemand dus.

Ons portaal scoort 100%

Oh… en daar is overigens Google het helemaal mee eens. Die geeft ons ook 100%. En voor mobiel gebruik 95 uit 100.

We zitten allesbehalve stil. Veel verbeteringen in de achtergrond en onze organisatie en dat merken we. Dagelijks krijgen we aanmeldingen en dat is super natuurlijk. Er zit meer beweging in als ooit tevoren. Dit houden we onder andere ook in de gaten via onze Analytische gegevens waar we veel beweging zien. Zeer positieve geluiden waar wij echt heel blij mee zijn.

We zeggen het wel vaker…

JouwNieuwePlek is de nummer 1 zoekmachine voor dagbesteding. De snelste en eenvoudigste in gebruik… en daar zijn onder andere GTMetrix en Google het mee eens 😉