fbpx

Een dagbesteding zoekwijzer ontwikkeld

Toon mijn favorieten

Een platform ontwikkeld

De afgelopen maanden is Studioviv betrokken geweest bij de ontwikkeling van een platform waar veel mensen iets aan hebben, een zoekwijzer voor dagbesteding! Het was een feest om hier aan te werken. En ze blijven betrokken!

Zij hebben een platform ontwikkeld om te zoeken en gevonden te worden. JouwNieuwePlek is gemaakt voor mensen die op zoek zijn naar dagbesteding en locaties die hun plek meer online zichtbaarheid willen geven. Op deze collectieve zoekwijzer staan (bijna) alle dagbestedingslocaties van Nederland. Hierdoor is het voor een zoeker eenvoudig om een plek te vinden bij hem of haar in de buurt.

Een locatie kan kiezen of zij gratis of betaald vermeld willen worden op de website. Met het betaalde pakket spring je er meer tussenuit en wordt je vermeld op de sociale kanalen van JouwNieuwePlek.

Het platform wordt online vertegenwoordigd door Studioviv. Hun social media expert heeft eerst een strategie gemaakt voor de online kanalen. Vanuit deze strategie voorziet zij de kanalen van content. Het platform is voortvarend van start gegaan! In de eerste week zijn er al 50 locaties die hun plek geclaimd hebben.

Verder zit de website van JouwNieuwePlek vol met maatwerk features. Als basis is het CMS van WordPress gebruikt. Verder zijn het template en alle applicaties maatwerk.

Nieuwsgierig wat een collectieve zoekwijzer voor jou kan bewerkstelligen? Neem gerust contact op!