fbpx

JouwLidmaatschap voor al jouw lidmaatschappen

Toon mijn favorieten
6 februari 2023

JouwLidmaatschap voor al jouw lidmaatschappen

We hebben het eerder gezegd, we zijn knetterhard bezig geweest om onze portalen nog verder te verbeteren. Een van de stappen die we genomen hebben is ons lidmaatschapsysteem. Er komt heel wat bij kijken om alle gebruikers en hun lidmaatschappen soepel te laten verlopen.

Wij hebben er zeer bewust voor gekozen om het lidmaatschapsysteem buiten onze portalen te houden en dus onder 1 aparte site namelijk JouwLidmaatschap.nl.

JouwLidmaatschap voor al jouw lidmaatschappen

De reden is simpel… we willen de zoekmachineportalen niet beïnvloeden met betalingsprocessen en alles daaromheen. Dat is een extra belasting. Tevens zijn we hierdoor flexibeler in ons aanbod aangezien we 2 portalen hebben. JouwNieuwePlek.nl voor het zoeken en vinden van alle dagbesteding locaties in Nederland. En JouwNieuweLogeerplek.nl voor het zoeken en vinden van alle Logeerplekken in Nederland.

Voor beide zoekmachines worden de lidmaatschappen dus centraal beheerd vanuit JouwLidmaatschap.nl. What’s in a name 😉. Op deze site vind je dus al jouw bestellingen, abonnementen en faturen.

En er komt nog meer aan dus houdt ons in de gaten. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief uiteraard dat kan hier https://jouwnieuweplek.nl/nieuwsbrief-inschrijven/