fbpx

JouwNieuwePlek.nl erkend door de overheid als dé zoekmachine voor dagbesteding

Toon mijn favorieten
20 oktober 2023

JouwNieuwePlek.nl erkend door de overheid als dé zoekmachine voor dagbesteding

Ons laatste nieuwtje!

We hebben geweldig nieuws dat we niet kunnen wachten om met jullie te delen! Jouwnieuweplek.nl, ons geliefde zoekportaal voor dagbesteding, is officieel aangemerkt als dé zoekmachine voor dagbesteding in Nederland door niemand minder dan de Nederlandse overheid!

Een reden voor een klein feestje: Officieel Erkend Door De Overheid!

Deze officiële erkenning door de Nederlandse overheid betekent dat wij het vertrouwen hebben gekregen om dé plek te zijn waar je moet zijn voor het vinden van de juiste dagbesteding locatie. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op en daar hebben we ook hard aan gewerkt. Ons portaal groeit iedere dag en we zijn continu bezig met het optimaliseren en verbeteren van het portaal. We bedanken iedereen die met ons aan Jouw Nieuwe Plek hebben gewerkt en nog werken en uiteraard alle dagbesteding locaties en gebruikers.

Het Team van Jouw Nieuwe Plek

Sta je nog niet op JouwNieuwePlek.nl of heb je je locatiegegevens nog niet optimaal ingevoerd? Waar wacht je nog op! Zorg er voor dat jouw profiel volledig en correct is ingevuld en/of kies voor een van onze pakketten en zorg er voor dat je meer opvalt met je dagbesteding locatie(s).

Check hier de website van de overheid: https://www.regelhulp.nl/onderwerpen/opvang-en-tijdelijk-verblijf/dagbesteding-volwassenen

JouwNieuwePlek.nl erkend door de overheid als dé zoekmachine voor dagbesteding