fbpx

Ben jij op zoek naar dagbesteding in Strijen?

Toon mijn favorieten

Op zoek naar dagbesteding in Strijen? Dan is dit dé plek om jouw zoektocht te starten!

Op ons platform zijn (bijna) alle dagbestedingen van Nederland aanwezig! Geen gedoe, gewoon alles op 1 plek! Vind bij ons eenvoudig jouwnieuweplek in Strijen. Vul je postcode of plaats in en “klik & vind”.

Vul postcode of plaatsnaam in

Dagbesteding in Strijen vinden op JouwNieuwePlek

Vul de locatie in waar jij dagbesteding zoekt: Strijen

Na het invullen van de plaatsnaam of postcode kan je aan de hand van onze filters jouw ideale dagbesteding locatie in Nederland vinden.

Je kan filteren op…

De resultaten worden weergegeven op afstand, zo krijg je altijd de locatie die het dichtst bij ligt als eerst te zien.

Heb jij jouw nieuwe dagbesteding plek in Strijen gevonden? Neem via ons platform eenvoudig contact op met de locatie via mail of telefoon.

Voor wie is er dagbesteding?

Dagbesteding is tijdsbesteding voor mensen die door bijvoorbeeld hun handicap, leeftijd of ziekte (nog) geen gewone baan kunnen hebben of naar school kunnen gaan. Dit is er onder andere voor mensen met een beperking, niet aangeboren hersenletsel, jong of oud, dat maakt niet uit. Dagbesteding is er zodat zij actief en onder de mensen blijven, zodat zij zich nuttig kunnen voelen en hun talenten kunnen ontwikkelen.

 

Wat is dagbesteding?

Dagbesteding kan bestaan uit leuke activiteiten, aandacht en begeleiding.

Maar dagbesteding kan ook bestaan uit arbeidsmatige activiteiten of begeleid werk.

Er zijn verschillende soorten dagbesteding namelijk: arbeidsmatige dagbesteding, belevingsgerichte dagbesteding en ontwikkelingsgerichte dagbesteding.

Dagbesteding is er in verschillende sectoren, op ons platform kan je filteren op verschillende type dagbesteding. Klik op een van de linkjes om direct het resultaat te zien in de buurt van Strijen.

Zo vind je alle soorten dagbesteding denk bijvoorbeeld aan een zorgboerderij, fietsenmaker, autogarage, hotels, transport en meer. Wil je alle plekken in de buurt van Strijen bekijken klik dan op de volgende link: dagbestedingen-in-strijen