fbpx
18 november 2020

Fotoshoot

Onze website en sociale kanalen moeten natuurlijk gevuld worden met content. Wij plande een fotoshoot! Hiervoor hadden we een fotograaf nodig, een locatie en natuurlijk mensen die als ambassadeur voor ons platform kunnen en willen dienen!

Wij hebben Heidi Bos van Cre8 fotografie gevraagd hoe zij de fotoshoot ervaarde. Zij kwam met het volgende: “Onlangs heb ik een fotoshoot gedaan in opdracht van JouwNieuwePlek. Daarvoor ging ik naar 1 van de vele instellingen voor dagopvang van mensen met een beperking. ‘Het Erf’ in Heerhugowaard. Wat een toffe locatie. Een eigen keuken, een kas, een moestuin, verkoopstalletjes, konijnen, kippen, vogels en een niet normaal groot ‘koe’varken . Op locatie ontmoette ik de modellen en die deden het super! Ff dit en dat doen, zo staan etc. Dit deden zij met gemak en veel plezier. Top gedaan! Ik heb ervan genoten!”

Heidi heeft de ambassadeurs van het eerste uur gefotografeerd. Dit zijn: Anneke, Dick, Gloria en Michael! De locatie ‘Het Erf’ is een van de eerst aangemelde locaties op ons platform.

 

 

Fotoshoot