fbpx

Sla je favoriete plekken op

Toon mijn favorieten
6 maart 2023

Sla je favoriete plekken op

Deze functie is al een tijdje beschikbaar maar we brengen hem graag nog eens onder de aandacht. Want wist je dat je je gevonden plekken op kunt slaan in een favorieten lijstje waar je altijd naar terug kunt?

Op die manier wordt het vinden van de juiste dagbesteding voor jou weer een stukje makkelijker. Klik simpelweg op het ‘ster’ symbool in het overzicht van gevonden plekken en daarmee sla je de locatie op in je favorieten lijstje. Wil je je lijst bekijken scroll dan naar boven want daar vind je de button ‘Toon mijn favorieten’. Al je favoriete locaties staan daar klaar om verder door jou bekeken te worden.

Sla je favoriete plekken op

Je hoeft hier geen account voor aan te maken. Dit is overigens iets wat we wel gaan aanbieden in de toekomst en staat op onze ‘roadmap’ maar daar staan ook andere handige tools in voor onze gebruikers en die rollen we allemaal tegelijk uit. Houdt ons dus in de gaten. Of schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Vooralsnog worden je favorieten opgeslagen in je browser, dat betekend dat wanneer je de volgende dag weer verder gaat jij deze gewoon nog kunt terugvinden. Je hoeft dus niets te doen verder. Handig toch!