fbpx

Wij zijn live!

Toon mijn favorieten
12 november 2020

Wij zijn live!

En jeetje wat een actie al direct!

Verloop

Daar gingen we, op naar Facebook en LinkedIn om het bericht te plaatsen dat we live zijn! De volgende dag zagen we de eerste reacties al komen. Iedereen was zo enthousiast dat we dit platform  hebben opgezet. Uit de vele reacties konden wij halen dat iedereen het aantrekkelijk, overzichtelijk, snel en eenvoudig in gebruik vindt.

Wij zijn live!

In de volgende dagen maakte we ook een Instagram account aan en daar ging het helemaal rap! De eerste locaties claimde hun plek! En het bleef maar door gaan. De één na de andere claim kwam binnen. Ook via onze nieuwsbrief kwamen meerdere claims uit! Dit helpt ons enorm om ons gezamenlijke doel te behalen!

Doel

Ons doel is om het meest complete platform te zijn waar alle dagbesteding locaties van Nederland te vinden zijn! Dit om het mensen die op zoek zijn naar dagbesteding het zo eenvoudig mogelijk te maken om hun plek te vinden! Dat verschillende locaties op dit moment ons platform steeds completer maken vinden wij dan ook heel fijn! Ook hebben wij al gehoord dat één van de aangemelde locaties gevonden was door een zoeker en een match heeft! En daar doen we het uiteindelijk voor.