fbpx

Dagbesteding in Groningen vind je hier

Toon mijn favorieten

Dagbesteding in Groningen?
Dan is dit dé plek om jouw zoektocht te beginnen.

Op ons platform vind je alle dagbesteding in [seo_plaasnaam] maar natuurlijk ook van de rest van Nederland! Geen gedoe, gewoon alles op 1 plek! Vind op jouwnieuweplek.nl jouw dagbesteding in Groningen. Vul je postcode of plaats in en “klik & vind”.

Vul postcode of plaatsnaam in

Alle soorten dagbesteding in Groningen –

Groningen is een levendige stad en je vind er veel diverse dagbesteding plekken.

Zo zijn er bijvoorbeeld;

Maar dat zijn zeker niet de enige er staan op JouwNieuwePlek honderden dagbestedingen in Groningen. Zo vind je dus alle soorten dagbesteding snel en eenvoudig. Zoals bijvoorbeeld een sportvereniging, theater, restaurant, horeca, hout werkplaats, computerwinkel, winkel, zorgboerderij en ga zo maar door.

Voor wie is er dagbesteding in Groningen?

Dagbesteding is tijdsbesteding voor iemand op een dag. Dagbesteding is er onder andere voor mensen met een beperking, niet aangeboren hersenletsel, gehandicapten, jeugd, jongeren, ouderen, kinderen dat maakt niet uit. Dagbesteding is er zodat zij actief en onder de mensen blijven.

Voor welke doelgroep is er wat te vinden qua dagbesteding in Groningen ?

De doelgroep voor dagbesteding in Groningen is groot. Je vind er waarschijnlijk wel een plek die om kan gaan met mensen met autisme, lichamelijke beperking, verstandelijke beperking, meervoudige beperking, gedragsproblemen, doof/slechthorend, blind/slechtziend, chronisch ziek, niet aangeboren hersenletsel, dementie, psychische aandoening, verslaving, EMB (Ernstig Meervoudig Beperkt)

 

Wat is dagbesteding?

Dagbesteding bestaat uit leuke activiteiten, aandacht en begeleiding. Er zijn verschillende soorten dagbesteding namelijk: arbeidsmatige dagbesteding, belevingsgerichte dagbesteding en ontwikkelingsgerichte dagbesteding.

agbesteding is ook te volgen in verschillende sectoren, op ons platform kan je filteren op:

 

Het grootste aanbod van dagbesteding in Groningen vind je hier!

JouwNieuwePlek is de grootste meest volledige zoekmachine waar het gaat om dagbesteding locaties in Nederland. Zoeken is eenvoudig, op afstand gebaseerd en je kunt de resultaten pijlsnel filteren met de door jouw gekozen opties.

Op deze manier vind je snel en eenvoudig locaties die jou aanspreken. Hier kan je vervolgens  direct contact mee opnemen.