fbpx

Dagbesteding in Leeuwarden

Toon mijn favorieten

Dagbesteding in Leeuwarden vind je op Jouw Nieuwe Plek

Op ons platform vind je alle dagbesteding in Leeuwarden maar natuurlijk ook van de rest van Nederland! Geen gedoe, gewoon alles op 1 plek! Vul je plaats of postcode in en “klik & vind”.

Vul postcode of plaatsnaam in

Alle soorten dagbesteding in Leeuwarden

Leeuwarden is een leuke stad met meerdere dagbesteding locaties. Zo zijn er bijvoorbeeld;

Zorgdierenpension op Famk’s Pleats
Swettehiem
Bûtenút Werk en dagbesteding

Maar dat zijn zeker niet de enige er staan op JouwNieuwePlek honderden dagbestedingen in Leeuwarden. Zo vind je dus alle soorten dagbesteding snel en eenvoudig. Zoals bijvoorbeeld een sportvereniging, theater, restaurant, horeca, hout werkplaats, computerwinkel, winkel, zorgboerderij en ga zo maar door.

Wil je meer weten over Leeuwarden zelf klik dan hier!

 

Toon alle dagbesteding in Leeuwarden

Voor wie is er dagbesteding in Leeuwarden?

Dagbesteding is tijdsbesteding voor iemand op een dag. Dagbesteding is er onder andere voor mensen met een beperking, niet aangeboren hersenletsel, gehandicapten, jeugd, jongeren, ouderen, kinderen dat maakt niet uit. Dagbesteding in Leeuwarden is er zodat zij actief en onder de mensen blijven.

 

 

Voor welke doelgroep is er wat te vinden qua dagbesteding in Leeuwarden ?

De doelgroep voor dagbesteding in Leeuwarden is groot. Je vind er waarschijnlijk wel een plek die om kan gaan met mensen met autisme, lichamelijke beperking, verstandelijke beperking, meervoudige beperking, gedragsproblemen, doof/slechthorend, blind/slechtziend, chronisch ziek, niet aangeboren hersenletsel, dementie, psychische aandoening, verslaving, EMB (Ernstig Meervoudig Beperkt)

Wat is dagbesteding?

Dagbesteding bestaat uit leuke activiteiten, aandacht en begeleiding. Er zijn verschillende soorten dagbesteding namelijk: arbeidsmatige dagbesteding, belevingsgerichte dagbesteding en ontwikkelingsgerichte dagbesteding.

Dagbesteding is ook te volgen in verschillende sectoren, op ons platform kan je filteren op: